Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ledtrådar



hon hörde orden
som ej sades
hon lyssnade noga
för att förstå

hon tog ledtrådar
la ihop
nu vet hon bättre
än igår





Övriga genrer av agneta pichler
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-24 20:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sanningen kommer alltid fram förr eller senare!
2016-04-21

  Henning Hson
Gillar denna! Tummen upp!
2016-02-18

  aol
Oj. Träffade mej mitt i prick där i mellan rummen kan en annan röst eka mot en som just som du säger ger andra ledtrådar och en bild som var suddig klarnar,
2016-01-28

  ULJO
En text som jag gillar skarpt. Bra
2016-01-25

    Dan Myrbeck
Mycket bra:

De osagda orden är minst lika
viktiga som de sagda.
2016-01-25

  Fem hjärtan VIP
Att känna in och läsa mellan rader..
Gillar denna mycket!
2016-01-25

  Maria Sundelin VIP
Ja erfarenhet ger oss möjlighet att se igenom
Kramar
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler