Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna på google


Kärlekens nektar fångar din kraft

Nu är det visst kärlekens tecken så här
kommer min poesi om den:

Ljuva vårvindar söker sig till mitt inre rum,
dit kommer du så sakteliga med mjuka steg.
Tar min kropp i besiktning så mina tentakler blir
som lealösa grenar.

Suger ur all min näring så jag blommar upp
på nytt.
Vilken viljekraft och njutning som tar mig
till höjder av lycka.

Nektaren blommar fullt och jag med den.
Strålar ikapp med denna härliga värmande fenom.
Flyger fram som en oljad blixt av dessa
konstiga nymfer som intagit min kropp.

Nu kommer det härliga leendet som
räcker enda till ögonblicket där du
ger mig en extra kick av passionens hetta.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-25 06:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar känsla i dina ord...vackert...
2016-01-26

    Dan Myrbeck
Härligt!
2016-01-25

  Ljusletaren
Ljusa lätta ord som har mött ditt hjärta/kram
2016-01-25

  louisegirl
Fina och ömma är dina varma ord
2016-01-25

  aol
Härligt varmt ömt hett, blev själv uppspelt tack,
2016-01-25

  Valter Örn VIP
Härligt ! La dolce vita !
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP