Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - jonglera

 

om och om igen den där sorgliga tröttsamma oviljan att kalla honung för honung som om hjärnceller var en raritet hos mottagaren och dumhet var inpräntad i sändarens molekyler 

honung är honung

det är så enkelt det

honung är honung

allt annat är bara skit bakom öronen och en fåntratts jonglerande




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-25 12:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Håller med!
Honung är Honung
Och Honing är Honing
Och mötas de två
Kan det bli en särdeles
God geggamoja!Sluurp!
:)
2016-01-25

  kerstin skriver VIP
prexix - honing är honing :)

gillar dina senaste alster - du skriver bra nu!


2016-01-25

  Stefan Albrektsson
Ja, att det ska va' så svårt att fatta tautologier...
2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP