Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternatt

Tyst
faller
snöns glitter
över isig
sjö.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 528 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-26 08:08



Bookmark and Share


  Maud Louise
Vackert målande och stämningsfull bild med få ord...
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson