Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkthetens plats

Jag tog
emot dig helt
som du var. Jag gav mig
till dig utan någon mask -- men
blott då.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 205 gånger
Publicerad 2016-01-26 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson