Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den totala acceptansen

Utan
förbehåll var
din kärlek. Så lycklig
jag var! Du gav mig den största
gåvan.




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 204 gånger
Publicerad 2016-01-26 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson