Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugosjunde januari (att jag kunde)

...

 

att jag kunde skriva 

det som inte kunde sägas 

 

att jag kunde skriva 

det som inte fick kännas 

 

att jag kunde skriva sorgen 

som inte blev gråten

 

...




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-27 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP