Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tycker jag inte om mitt inre......att bli bonusförälder är den svåraste resa jag gjort.


Dom som tillhör dig.

Jag vet att jag har valt rätt
för mig
Jag valde ju dig
ett Oss
men är tveksam till
att det blir rätt för dom
Dom som tillhör dig

Kärleken till dig var omedelbar
aldrig egentligen ifrågasatt
men dom
Dom har aldrig funnit någon känsla för mig

Ändå av kärleken till dig
ger jag dom av den kärlek jag kan
Försöker ge dom det jag ger till dem
Dem som tillhör mig.

Du och jag
Dom och dem
Kan det någonsin bli ett genuint vi?

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-27 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP