Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varning för starkt innehåll! kärlek är ....


Pull it all over och tryck in den

Pulla pullover
pull it all over
Pullover och push the bottom i botten
i botten är du hel som en sol

söta söta russin
söta gullstrutt och Andy Pandy Mjölkchoklad
pilla pilla russinet ur kakan

smaska i botten karotten tummetotten
har du fått en så vet du vart du ska

pusch into kristallen den fina
take it
move it
eat it
alla änglar och tanter i diamanter

du kan älska mig i hundra år
när rynkorna kommer när ådrorna sväller
smash me into pieces
och tryck in den

livet är längre än reklamen
smält Hennes & Mauritz med din laserblick
du & jag är älskande till the bitter end

tänd tänd
sänd sänd
ditt gulliga ljus
in i min ända ända kanhända
håll håll
vi är båda läckande såll

allt är lika försent som förr
take it
eat it
summertime och sockerdricka




Fri vers (Spoken word/Slam) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 736 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-01-28 17:02



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Hoppla, pang på rödbetan, och det med ett otroligt rappt tempo i texten. Wohoo!!!
2016-01-30

    Lena Söderkvist VIP
Suverän fingertoppskänsla... hmmm, var jag vulgär nu?
2016-01-30

  Anya VIP
Mycket bra poetat på ett alldeles originellt sätt om kärleksmötet. Ett bra flyt som gör att man inte hakar upp sig. Jag är med från början till slut. Gillar slutraden...den liksom knyter ihop sig med början.
2016-01-29

  i af apa
hej va det svänger!!
2016-01-29

  Sommarina VIP
Ha ha. Härligt rull och go takt i dessa ord.
2016-01-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken helt underbar godispåse med ord!
2016-01-29

  Peter Olausson VIP
Take it eat it - inte svårt med en så läcker anrättning! Och performance är det ju, det här skall man också njuta av från slam poetry-scenen.
2016-01-29

  Mats Edin VIP
Som Bruno K på tå!
2016-01-29

  lodjuret/seglare VIP
Roligt att det är luft mellan raderna. Det är mellan raderna tänket och kunnandet finns. Tryck på den röda knappen om du har en närhet därtill.
2016-01-28

  Respons VIP
Som en berg-och-dalbana i bland meningar och ord!
2016-01-28

  Nanna X
Gillar budskapet. Själv älskar jag inte godis, men...
2016-01-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Eftersom din text innehåller extraordinär humor 100 % och liknar rumänska folklorister jag bokmarkerar troligen jag kommer att lära mig utantill, när reser förvåna vänner från showbiz med min svenska.
2016-01-28

  Gunnar Hilén VIP
Så ja !
2016-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Helt makalöst bra!
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP