Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från en vän.


Denna fantastiska känsla

Det brinner i hela min kropp utav begär,
skulle kunna hoppa ner från taket och landa
med fötterna i sanden.

Huvudet bultar inuti som en stånghammare,
alla ord splitras huller om buller i kaskader.
Det vill lägga sig som ett pussel men bitarna
passar inte ihop.

Kaoset tar vid och explosionen är nära,
jag måste lindra skadan så den inte bränns.
Annars går allt omkull och mitt inre
rum stänger av.

Vill bara vila och ge mig lugnet så min kropp
hamnar i koma och inte orkar mer.
Nu försvinner jag bort till det paradis
jag kallar sömniga molnet. . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-28 21:02



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Förbaskat bra skildrat om ett kaos i kropp och själ. Mycket bra ordat!
/krma
2016-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
Både kroppen och knoppen behöver lugn och ro för att orka...
2016-01-30

    Dan Myrbeck
Intensitet, kaos och vila.
Bra skildrat.
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP