Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett av sandens barn

 

 

Jag är ett av sandens barn

föddes från urtida livmoder från tidens början. 

 

Blev ett under brännande sol

reste mig upp och lärde mig sandens förutsättningar.

 

Med mina bröder och systrar 

lärde vi oss det hårda livet.

 

Jag, ett sandens barn

 växte upp i en öken

och kunde svalka mig i en grönskande oas.

 

Jag är både den ena och den andra

ingen skillnad mellan oss.

 

Nu lever jag ett annat liv

långt från den brännande sanden

under den livgivande solen.

 

Men det går aldrig

för mig att riktigt lämna sanden

den är en del av mitt ursprung

mitt tidigare liv.

 

Långt innan Han föddes som skulle frälsa världen 

innan några pyramider eller tempel.

 

Direkt innan tid med minuter och timmar existerade

eller ens behövdes för liv.

 

Så är det mitt ursprung 

jag ett av sandens barn.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-28 23:06



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Väldigt fint skrivet om att känna sig nöjd med den man är.
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP