Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På inrådan av fredag...


Felsäkring

 

 

Låt oss dra över/

varandra(s)

osynlighetsmantlar/

viska fulord i närmsta

öra/slicka blodet från

läpparna/ när

käftsmällen/når sin

fulla styrka/lyfter vi

oss in i dimman




Fri vers av Kozo
Läst 347 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-29 11:54



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Ja, ensam går bara den som vill. Finner texten viktig.
2016-02-02

  Scarlett Miryam VIP
Fly in i dimman fast Scar säger ändå FLY UT! (och syns)
2016-01-30

    Elisabeth Nilsson VIP
En rak höger med styrka!
2016-01-29

    ej medlem längre
Allvarligt alltså!
2016-01-29

  i af apa
alltså,
skön stil!
2016-01-29

    ej medlem längre
JA!
exakt
precis, En välkommen Fredag

osäkrad failsafe sticker till i fingrarna

mums
+
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo