Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rikt liv

Ja, det är möjligt...
Att ha ett rikt liv
här i gamla Svea

Det finns mycket
Som är spännande
Sure Baby

Imorgon ska jag på
kvinnofrukost
mysigt...

Sen på söndag
ska jag sjunga
på den öppna scenen
på Kustens hus

Det är klart att det händer något
och vi växer och lär oss
även när vi inte
är medvetna om det.

Bohemen




Prosa av bohemen VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-29 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP