Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugonionde januari (vit ängel/svart ängel)

 

vit ängel, svart ängel

ger liv, dansar över gränsen 

 

vit ängel kärleken 

vinner över döden

svart ängel döden 

lurar livet 

 

vit ängel, svart ängel

tjänar livet, tjänar döden




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2016-01-29 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP