Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsbilder

Jag önskar -
havet
några dagar om året
sand, gräs
strandskator som glider

Kulna vinden i mars
håller hårt i räcket
trutarna på klippan

och på sommaren
lapptäcket av handdukar
köar upp till bryggan
barnen som metar krabbor

drömmen




Fri vers av Cathrin M
Läst 597 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-29 18:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj...denna var jättefin. Bra flyt och bildrik. Sista raden ger en intressant vändning...diktarjaget drömmer och önskar havet. Slutet knyts ihop med början. Bra!
2016-01-31

    ADI Nehlin
så fint, sådana dagar är underbara
2016-01-30

    ej medlem längre
Närheten till vatten är nästan ett behov, något vi inte kan undvara, särskilt på sommaren.
Här beskrivet i några ögonblicksbilder från en havsstrand...
2016-01-30

  Midnight
Väldigt fin text :)
2016-01-29

    ej medlem längre
Ja, precis så känns det. Dina ord målar även min längtan.
2016-01-29

    glas-svalan VIP
Havet är alltid en dröm. Fin text!
2016-01-29

  Marita Ohlquist VIP
Håller med dig!
Har förmånen att havet nära,kan vara där så ofta jag vill.
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M