Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansar livet ut

Blandar flera snedsteg
Med några raka
Tar hundra jätte kliv
Vrider
Vänder
Sen kastar mig dit jag vill

Står aldrig still

Kan denna jävla dans
Nu fan utantill




Fri vers (Spoken word/Slam) av IL
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-30 00:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och igenkännande känsla.
2016-02-09

  Maud Louise
Känns som om det är livets dans när man kastas fram o tillbaka - upp o ner...
Bra skrivet
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

IL