Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där lilla bitterheten man stundtals känner när man läser poesi som helt kärleksbefriad före detta seriemonogamist...


Käften kärleken

Fan vad det från kärlek ska skrivas


Fångad förlorad
och mitt i förbannade mellan

Håll den skiten
ni förälskade fan sinsemellan



Ska skriva poesi
med enbart apati

Bara mellanslag
och nån punkt vid behag



Eller kanske en dikt
helt utan insikt

Dricka tre liter akvavit
och kraftigt missbruka ordet skit



... Nej nu är jag nog dum
och borde hålla mig stum

Ska väl bara va lugn
ännu är jag rätt ung



Åter kommer ju den dag
då även jag

Helt bitter fri
och fylld av eufori


Från kärlek ska skriva




Bunden vers (Rim) av IL
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-05 13:22



Bookmark and Share


  Hjördis Krovotskij
Humor, sorg och bitterhet. Fint och levande! Tack!
2016-02-10

    ej medlem längre
Intressant manifest. Upp till bevis de närmaste fem texterna! Låt förtvivlan och brist brisera som en sotande granat.
2016-02-05
  > Nästa text
< Föregående

IL