Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Levt liv

I misslyckat kärleksförsök
Finns kraften av levt liv
Ur botten av ett glas, ur ett moln av rök
Görs plats för ovisst kliv




Bunden vers av Smock
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-30 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smock