Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett bloss

Runt tobaken är pappret spänt
Studsar lätt i handen
Väntar på att bli tänt
Och brinna ner till randen

Du och jag möts med alkohol och cigarett
Vi möts i ett rus där allt och inget är lätt
Men jag vill höra din röst får jag inget svar
och när du är borta finns ingenting kvar

Jag vill inte att du ska däcka
Vill inte att det tar slut
Vill inte att alla ord ska gå upp i rök
ett bloss med kärlek att andas in och ut

För allt du sagt finns i ett bloss
Och i botten av ett glas finns spåren av oss
Jag tänder en cig efter du försvunnit
Vi är aska efter nåt som har brunnit

Vad spelar det för roll
Nu är det ändå slut
dina ord var bara rök
Att andas in och ut




Bunden vers av Smock
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-31 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smock