Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser världen i svartvitt

Du ser världen i svartvitt
lilla stenhårda vän
men jag är i färg
och syns inte i den




Bunden vers av Smock
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-31 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smock