Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara musiken du dansar till

Jag vill vara takten när du går
Jag vill vara refrängen du tänker på
Basen som rycker i ditt lår
Versen som fastnat så

Jag vill vara musiken du dansar till
Och när du hör mig ska världen stanna
Musiken du dansar till
Du hör mig och du glömmer allt annat

De andra är mina bandage
De blåser på mina sår
Ömma knutars massage
De dansar försiktigt i dina fotspår

Jag vill vara musiken du dansar till
Jag vill vara ditt hjärtas beat
Och när låten tystnat och du står still
Vill du höra mig igen på repeat




Bunden vers av Smock
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-31 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smock