Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåvingad fågel

Kär lek bland grenar
gnistrande tider
blåvingad fågel
stannar kvar




Fri vers av Dandelion
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-30 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion
Dandelion