Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av liljekonvalj


sitter
läser himlar
mellan grenar
ekorre leker
solvarma stenar
kopparödla plirar
under allt
tusenfoting flyr
över allt
doft av liljekonvalj




Fri vers (Fri form) av Dandelion
Läst 498 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-28 01:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint förmedlat och de doftar verkligen himmelskt.
2017-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig känsla i dikten...man kan nästan känna doften...
2017-03-31

  Ric
Vackert!
2017-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Dandelion
Dandelion