Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pilar


Viskande höstlöv


i tid
i vind
längs ån
följsamma
förevigt rotade
längs vägen viskande




Fri vers (Fri form) av Dandelion
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-26 02:02



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Väldigt vackert
2016-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Dandelion
Dandelion