Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skåpmat, men ändå...


Himlavacker


vacker du är
i alla tider
tids nog
ser du
stjärnor
slå volter
för din skull




Fri vers (Fri form) av Dandelion
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-04 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion
Dandelion