Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smilgrop


Snubblar
I en
Fan oxå
En till
Smilgrop




Fri vers (Fri form) av Dandelion
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-27 16:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha...(svårt att förmedla ett gott skratt i text)

Ja smilgropar har sin charm men tydligen även sina baksidor :)
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Dandelion
Dandelion