Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna bild på google.


Avkoppling

Sitter och njuter med en kopp kaffe medans
pippi fåglarna sjunger utanför mitt fönster.

Jag kan betrakta dem sittandes såhär hela dagen
men timmarna vandrar iväg . .

Ska man tillåta sig själv att vila efter en hektisk vecka
eller ska man göra något skoj?
Vad tycker ni därute i vimlet . .

Har ni en agenda som är fylld med uppgifter, olika aktiviteter
hela månaden eller tar ni en dag i taget?
Jag försöker njuta av ledighet och avkoppling
utan att planera in något speciellt .

Idag blir det ett inköp av en ny laptop,
det ska bli så härligt att få sätta sig vid en ny
manick och låta fingrarna flyga över tangenterna.

Sedan blir det bara fortsätta slappa och slappa.
Det finns alltid en bok som jag läser med vindens fart.
Spänningen stegras och fantasin tar vid.

Utan att man märkt det så har jag slumrat bort
med boken på magen.
Vaknar med ett ryck och funderar var jag är. .

Så härligt med en 'egen dag' !




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-30 08:38



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det gäller för var och en att hitta "sin balans" mellan vila och aktivitet.

/Experten
2016-02-01

  Ljusletaren
Jag tar också en tag i taget och det går bra då jag är sjukpensionär.
Tycker att då din kropp och ditt huvud säger att nu måste du njuta av annat än alla måsten så ska du också göra det.
Småfåglar och andra djur är en sann lycka till oss alla.
Nu laptop ... nu blev jag allt avundsjuk men jag vet att det är dig väl unnat.
Tack för ord och ha en bra dag/ kram
2016-02-01

  Lindha W Gustavsson
Jag tar en dag i taget - det enda säkra med livet. Planerar inte allt för långt fram i tiden, för var sak har sin tid.
När jag kopplar av blir det oftast korsord, att skriva, lyssna på mjuk musik, fotografera mm.
Att titta på fåglar är otroligt avslappnande för kroppen och knoppen.
2016-01-31

  louisegirl
Man ska göra det som känns bra <3
Fint förmedlat!
2016-01-30

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott att kunna göra det man känner för...go text...
2016-01-30
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP