Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsmakning

Trött på att stå utanför
gjorde jag ett försök;
jag gjorde intrång
i livets krets.

Väl där förstod jag
att jag ej var redo,
inte på långa vägar redo.
Svårt sårad slog jag
till reträtt.

I hemmets lugna vrå
förband jag mina sår.
Där började jag rusta
för ett nytt försök.

Jag hade fått smak
på livet.




Fri vers (Fri form) av Andreas Nilsson
Läst 225 gånger
Publicerad 2016-01-30 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson