Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm inte helt nöjd men slänger ut den ändå, kanske nån har tips på förbättringar...


Fortune-teller


Dimman slingrar sig tät,
kring de dansande älvorna,
vinden viskar och smeker fjäderlätt,
månstrimmande lyster glänser i
älvornas kristallklara blickar.

Cirklande runt altaret,
svävande,
en bädd av rosor, svarta som korpen.
älvorna sjunger med mässande stämma
fram sin bön.

På altarets beströdda hälft,
En ängel så vitklädd, lika skör som en kristall.
En ängels själ offrad för,
kärlekens evinnerlighet.







Övriga genrer av Veronica Eriksson Blok
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-04-30 07:59



Bookmark and Share


  DanSan
.




Sköna drömlandskap som målas upp

med balans både på mörker och ljus!!!

och kärlekens evinnerlighet jättebra!!!
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Eriksson Blok