Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettionde januari (svart hål)

Bang, bang

alla smarta tankar

försvann

i ett djupt svart hål

 

bang, bang

det är så mycket

som jag inte förstår

 

allt ligger dolt

i mitt djupa, svarta

 

hål




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2016-01-30 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP