Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - ur tapeten


Säkert är det. Jag bidrar till nedfallet med varje stavelse. Jo. Tänk! 

Det är, att skaka en snökula, med hål i, honung, daaarling or whoever. Det är lika delar, champangekork, mazurka och speeedy grymt ogiltigt.

OCKSÅ.

Men, när jag tittar igenom listan och inser, fucking hell, jag kan sätta tjeck i varenda krok, då får jag liksom nog, på ett plan jag kanske aldrig kommer att begripa. Og det hviler jeg dypere i end turen mod den der væg som alligvel ikke holdt. Fast.

Nemlig.

Det är magin. Hjärnplocket. Sparken mot muren. Döden i soppan. Botten i brunnen. Därför blir det. Jag. Utan. Men i synnerhet. Alldeles fantastiskt. MED.







Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-31 10:49



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
åh - ja, alldeles fantastiskt blir det. så uppfriskande att läsa. heja!
2016-01-31

  Nanna X
Älskar sprog-blandningen :-)
2016-01-31

  Stefan Albrektsson
Ja, visst är det så - ett trotsigt trots allt liksom... jupp, det är magin, det fantastiska mitt i stenmuren och drunknandet, och bärandet av OCKSÅ och MED i varliga händer.
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP