Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såna här bilder sprids på sociala medier av inspiratörer till " Sveriges medborgargarde"


Bort med slödder!




Nu är det nog!
skrek nasse och slog
han vet inte vem
det är han slår
men varför, det vet han!
för att nån är mörkhyad och är ute och går
Mörkhyade, ja bort med slödder!
ut med packet!
det är helt okej att säga så idag
det är vardagssnacket

Idag är det syrianer
afganer
och marockaner
Imorgon kan det vara juggar,
greker, och bögar
kineser och albaner
judar, indier och samer
eller varför inte veganer






Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 650 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-31 11:04



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bemöta våld med våld, tyder på liten hjärna.
2016-01-31

    Lars Gullberg


Skammens tid råder

Detta rasistiska ishjärta

Detta nordeuropeiska germanska arv

detta genomruttna släkte

detta fördomsfulla fega folk som låter ett skinnskalleparti ta plats i demokratins finrum

Tvi Vale

Tack för din mycket angelägna text

/lars
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP