Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elementläran

Den uråldriga läran
om att världen består av
eld, luft, vatten och jord
är sedan länge förkastad
av den förståndiga vetenskapen
som emellertid inte riktigt förstått
att dessa fyra fundamentala element
inget annat är än bilder,
liknelser, metaforer --
de är poesi!




Fri vers av Andreas Nilsson
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-31 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson