Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettioförsta januari (värk)

 

Värk

(vet ej varför)

skrämmer;

 

rädsla gör ont 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2016-01-31 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP