Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg åt mig

Gör upp en plan för mig
min tillvaro
mitt inre
säg åt mig hur jag ska leva
säg åt mig hur jag ska göra
för att kunna leva




Fri vers av Ananas
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-31 22:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa visst önskar man att man hade en livsrådgivare jämt. Någon som alltid fick en att göra rätt. Men tyvärr går vi på nitar. Bra ordat här.
2016-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas