Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[R]

O fornborg!

Min nyfikenhet retas
när jag går runt dig
och upprymd beskådar
dina nedrasade murar.

De väcker min undran
och slungar mitt sinne
genom fantasins vindlingar.

Och jag frågar:
Vad var syftet?
Varför upprestes du?

För kult eller försvar
eller maktuppvisning
eller för vad?

Hemligheterna du ruvar på!




Fri vers av Andreas Nilsson
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-01 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson