Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN SISTA VÅR

 

Nattens mörker mattas

sakta vaknar dagen

i blekt morgonljus

 

fyller rummets dunkla vrår

 

fåglarnas vårkonsert

ljuder genom fönstret

ställt på glänt för vårluft

 

talgoxens cykelpump

björktrastens kraxande

koltrastens skönsång

 

en symfoni till vårens ära

 

trädens knoppar

fylls av livslust

tussilago lapar vårsol

 

kaffe på altanen

ansiktet mot solen

filt värmer sorgen

 

det börjar bli vår

din sista i livet

om inte under sker




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-08 17:20



Bookmark and Share


  Rise Little One
Vi får hoppas på det bästa ...
2016-02-09

    ej medlem längre
Så vackert. Ja jag hoppas med dig att under sker om så är det bästa.
2016-02-09

  M.Eta
Vacker och sorglig!
2016-02-08

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert men med en vemodig klang...
2016-02-08

    Dan Myrbeck
Vemodsvacker.

(Annorlundabra jämförelse:

talgoxens cykelpump )
2016-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Skarpa kontraster i vårskrud!
Blir lite blank i ögonen.
2016-02-08

    ej medlem längre
Orden gör ont att läsa.
2016-02-08

  Lars Hedlin
Stark och djup..Berör
2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP