Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första februari (motsols)

 

 

 

Snurra snurra motsols 

 

hela vägen

 

hem till mig




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-01 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP