Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till Poeten

När alla som diktar
har gett sig tillkänna
och dom som bestämmer
har slutat bestämma

Då randas en tid
i en anda av frid
då svärdet byts ut
mot en penna




Bunden vers (Rim) av Lennart Hallström
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-01 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Hallström