Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framgångens berg

Varje berg har sin topp
men om du inte ser opp
så inser du inte att den passerats
när den invanda uppgången har decimerats
och du tvingas att inse att varje berg lutar
först uppåt sen nedåt innan det slutar




Bunden vers (Rim) av Lennart Hallström
Läst 47 gånger
Publicerad 2022-12-23 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Hallström