Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst kommer jag att gråta

Visst kommer jag att gråta
när vi ska skiljas åt
på grund av alla minnen
som vi har delat på

Nu väntar nya minnen
med andra för oss två
och våran färd tillsammans
går skilda vägar då

Jag gråter ej av lycka
men heller ej av sorg
Jag gråter mest av tacksamhet
för det som fann sin form

Som del av livets mening
och visdomen jag bär
Som hjälpte mig att växa
och vara den jag är




Bunden vers (Rim) av Lennart Hallström
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-19 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Hallström