Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välja sida

Du måste välja sida
annars blir det inget krig
Om du avskyr båda sidor
kan det inte bli nån strid

För om alla skulle avsky
de som söndrar och sår split
skulle ingen vilja strida
och då blir det inget krig




Bunden vers (Rim) av Lennart Hallström
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-12-23 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Hallström