Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"You are a freak"

Du såg på mig och log och sa “You are a freak”
Jag kände mig förolämpad men ärad
Att du känner mig tillräckligt

För att se mig som en projektion av ditt själv

You looked at me and smiled and said ”You are a freak”
I felt offended but honored
That you know me well enough

To see me as a projection of your self




Fri vers (Fri form) av Linea111
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-02 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linea111