Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Are you going out?

Fåren hade inga Namn förrän Lammen kom
Då döptes de efter Berlins kändaste Klubbar
Det var det enda som kunde ena oss

Att vara en Del av Communityn
Är att få Frågan
”Are you going out this Weekend?”

Jag försöker inte ens dölja Faktumet
att jag så mycket högre Ambitioner




Fri vers (Fri form) av Linea111
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linea111