Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

jag kan göra folk så glada
genom att bara vara lycklig
när jag står längst fram på dansgolvet
med håret flygande åt alla håll

tar de tag i mina axlar bakifrån
för att säga:

det är bra
fortsätt så




Fri vers (Fri form) av Linea111
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-19 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linea111