Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttryck, Motargumenten

allt jag gör tänker jag
hur det skulle vara
gjort av en annan

du frågade:
how did you get so deep
och jag sa:
det är bara mina Uttryck

jag kommer alltid ha
Motargumenten
aldrig bara
hålla med

visade någon en Rapport
för att styrka Fakta
skulle jag säga:
den var också bara skriven av en Människa

_______________________________

all I do I think
how it would be
done by another

you asked
how did you get so deep
and I said
it’s just my Expressions

I will always have
the Counter-Arguments
never simply
nod my Head

was I shown a Rapport
supposed to prove Facts
I would say
It was also only written by a Human




Fri vers (Fri form) av Linea111
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-03-20 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linea111