Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatta

Allt bara fortsatte hända
under en och samma Förutsättning
så att det blev idag

Betyder inte det också
att jag alltid har existerat?



Everything just kept happening
under the one and same Condition
so it became today

Does that not also mean
that I have always existed?




Fri vers (Fri form) av Linea111
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-21 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linea111