Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vårdikt


Prioritera ljusblått!

Fram med ljusblå gardiner
nu är det bråttom
järnridån vill återfödas i självaste barnmorskan som går gammelböjd hem
från bussen
sett na

vem klappar på min dörr
glappkäft glappkäft på väggen där
säg mig vem som speglar sig här

gömmer sig i tysta snälla dom andra som bara vill ha lugn och ro
för fan!

Jag har en nötknäppare i lättmetall
hållbar och gedigen
grodmän bindlar och huvor
kom hit om ni törs
hit kommer ni förr eller senare
sötnöt valnöt
dubbel eller enkel
jag ska nog knäcka dig!

Måste boxhandskarna fram
ska det bli smock you rätt i fejset
vad ska fram?

sa jag ljusblå gardiner

Bättre än gubbstruts och rondellmopp
jag har en bikini mini till alla som inte vill vara nakna
same size
really nice
så vila nu
ta paus
gardinerna ska upp.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-04 11:27



Bookmark and Share


  Nanna X
Hoppas det är ok om jag tar mig friheten att dela upp dikten i två delar? Delarna kommer i två luckor direkt efter varandra, förmodligen i nästa vecka.
2016-12-07

  Nanna X
Får jag återanvända denna i julkalendern? Tänker mig en stressad människa som hänger upp ljusblå julgardiner i stället för röda...
2016-11-25

  Marita Ohlquist VIP
Din härliga vårdikt är som en gobeläng, många fina inslag i varpen!
2016-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftigt babbel i vårdräkt med ljusblå färg.
2016-02-04

  Stefan Albrektsson
Rabblande surrealistiskt! Jupp, let the blue day begin!!
2016-02-04

  Sommarina VIP
Gillar fin ljusblåaaaa vårdikt!!!
2016-02-04

  Nanna X
Du är i ett ljusblått flow tror jag :-)
2016-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP