Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - hippiesteg

 

fem och en fucking svala. på rygg, på mage och ut i idiotin. det smakade blod. det smakade sus. långt ner i brunnen och upp. igen. med korta steg. långa steg. pajsteg. Men nu! nu! hippiesteg. HIPPIE steg och karuseller.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-03 13:58



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ett kalejdoskop i fyra rader!! En märkligt underbar text! Jag får vid en läsning dubbla paradoxala signaler av aggressiv lycka eller militant glädje. Vid nästa ser/hör jag ett avsnitt ur en blixtbiografi, vid nästa läsning fastnar jag i smakupplevelser och rörelsemönster, och vid nästa tänker jag "en f-ing svala gör ju ingen sommar", och vid nästa läsning...
2016-02-04

  Silverstripe
Femböckerna lästes av många och några blev det hippies av. Andra något helt annat. Det är det som är så spännande med bokläsning. Och poesi också för den delen.
2016-02-03

  lodjuret/seglare VIP
Kunde just tänka mig det. Ett avancemang - från hippie till vd för gungorna och karusellerna!
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP