Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - klotter


kära herr guldstol. en indledning? ett avslut? en soppa. under gardinen knakar fogarna. fooogarna. dumheten. utflödet. av små pergamentrullar.

det samlar sig. skitprat eller inte. likt strå vid strå eller sten vid sten. och törsten är till att hålla i. som fastfrusen tunga. avriven.

och säcken ligger tom över horisonten. en avskrivning. 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-03 17:14



Bookmark and Share


  Silverstripe
I gamla hus knakar alltid fogarna. Där har du charmen. Och omöjligheten att smita dit man behöver smita mitt i natten utan att väcka någon. Det skapar intriger och mentalt klotter.
2016-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Klotter är en återspegling av samhällsklimatet.
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP